Groepslessen

Bij Fysiotherapie Noordhuis kunt u terecht voor verschillende groepslessen. We bieden:

  • Groepstherapie -> uw therapie vindt plaats in groepsverband. Dit heeft een meerwaarde boven individueel behandelen omdat u langer kunt trainen, nl. een uur. U komt in aanmerking voor groepstherapie als uw therapeut dit aangeeft. Het is dan onderdeel van uw behandeltraject.

Groepstherapie wordt gedeclareerd als groepszitting fysiotherapie. Voor sommige aandoeningen wordt het vergoed. Voor andere aandoeningen moet u aanvullend verzekerd zijn. Uw fysiotherapeut weet dit en kan u informeren. Klik hier voor de huidige tarieven.

 

  • Fysiofitness en G-fitness -> Regelmatig zijn mensen uitbehandeld bij ons. Soms vinden mensen het fijn om door te gaan met trainen onder begeleiding van ons.  Vrij trainen kan bij ons in diverse sportlessen. Hiervoor koopt u een losse les of sluit u een abonnement af.

TIP: Neemt u deel aan een leefstijlprogramma? Dan is fysiofitness mogelijk interessant voor u. Samen met de fysiotherapeut wordt uw eigen beweegplan gemaakt.

Dit zijn onze lessen:

  • Fysiofitness
  • G-fitness

Klik op onderstaande link om uw les te reserveren. Doet u dit voor het eerst, klikt u voor uitleg op de link “Uitleg reserveringsapp”.

 

Reserveer uw groepsles

 

Uitleg reserveringsapp

 

Bent u nieuw en wilt u mee doen aan een vrije training of een andere les, dan kunt u zich aanmelden voor een proefles. Neem hiervoor contact op met de receptie zodat wij u gratis kunnen plaatsen in een les.

Lees hier over de kosten:  losse lessen en abonnementen.