Het rugprogramma

Speciaal voor rugklachten die regelmatig terugkeren of chronisch aanwezig blijven, zonder dat daarvoor een duidelijke medische reden bestaat, heeft Fysiotherapie Noordhuis een uniek rugprogramma ontwikkeld.

Gebaseerd op de meest recente inzichten uit de wetenschap combineren wij individuele behandelingen met het trainen in groepsverband. U maakt gebruik van de mogelijkheden waar u op dat moment het meest aan heeft. Lees hier meer over ons rugprogramma.

Vergoeding

Het rugprogramma voldoet aan alle eisen die aan de fysiotherapie worden gesteld als het gaat om behandelen volgens de laatste stand der wetenschap. Voor u betekent dit dat zowel individuele behandelingen als groepsbehandelingen in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Tot het moment waarop u bereikt hebt wat u hebt afgesproken met uw therapeut geldt deze vergoeding. Dit is over het algemeen maximaal 3 maanden.

Binnen het rugprogramma kunt u na het beëindigen van uw individuele- of groepsbehandelingen gewoon doorgaan met trainen. Gewoon binnen uw eigen groep. Hiervoor rekenen wij ons lopende abonnementstarief. Voor 2019 is dit € 34,95 per maand (incl BTW).

Maar hier uw afspraak.