Whatsapp !

Leuk dat je ons wilt benaderen via WhatsApp!

Je kunt ons via WhatsApp tjdens werkdagen bereiken tussen 8:00 en 16:00 voor vragen of het maken van een afspraak. We streven ernaar om je bericht binnen 1 uur te beantwoorden.

Aan de slag!

  • Gebruik het telefoonnummer 06 22 32 97 37
  • Sla dit nummer op in je mobiel
  • Stuur ons je WhatsApp bericht
  • Je ontvangt binnen 1 uur antwoord
Let op: Vragen over  je (pijn)klachten e.d. kunnen wij niet goed beantwoorden via WhatsApp. Neem voor deze vragen telefonisch contact met ons op via 055 785 14 83.

Wanneer kun je ons bereiken via WhatsApp?

We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar. Met uitzondering van de officiële feestdagen. Heb je buiten deze tijden een vraag gesteld, dan ontvang je de volgende werkdag zo spoedig mogelijk een antwoord.

Hoe snel kun je een antwoord verwachten op je bericht?

We streven ernaar om je bericht binnen 1 uur te beantwoorden.

Wij sturen nooit berichten zonder dat je hierom hebt gevraagd

Wij sturen je nooit ongevraagd een bericht via WhatsApp, maar reageren alleen op berichten van jou. Dit doen we om phishing te voorkomen. Ontvang je toch ongevraagd een WhatsApp bericht van Fysiotherapie Noordhuis? Reageer hier dan niet op.

Deel geen privacygevoelige gegevens via WhatsApp

Wij vragen je om geen privacygevoelige gegevens via WhatsApp met ons te delen.
Je kunt ons niet bellen op ons WhatsApp nummer
Wil je telefonisch contact met onze receptie of een therapeut? Bel dan 055 785 14 83 (gebruikelijke belkosten). Ook kun je even binnenstappen bij een van onze locaties aan de Beatrijsgaarde 1 of Anklaarseweg 95A.