Natuurlijk bewegen brengt rust in je lijf.

Herken je dit?

Drukke (werk)week, veel verplichtingen, altijd op pad of onderweg? Je lichaam krijgt steeds meer moeite om jezelf bij te houden. Misschien voel je dat de spanning in je lijf is toegenomen, maar misschien voel je dit al helemaal niet meer. Het is er al zo lang; je weet niet beter. Maar je hebt wel klachten en kwaaltjes.

Door onze manier van leven en werken hebben we onze manier van bewegen aangepast. Dit hebben we vaak niet eens door. Ook ziektes en stressvolle situaties hebben invloed op ons lichaam. Onze houding is veranderd en ook de bewegingen zijn niet meer efficiënt en heel verkrampt waardoor klachten ontwikkeld kunnen worden.

Mobilizing awareness: word weer bewust van je lichaam!

Mobilizing awareness is een eenvoudige en pijnvrije behandelwijze die zich kenmerkt door rustige oefeningen die gebaseerd zijn op de natuurlijke manier van bewegen, zoals we die geleerd hebben in onze kinderjaren.

Door de oefeningen van mobilizing awareness leert u opnieuw bewust te worden van lichaamshouding en – bewegingen en ontstaat er een betere coördinatie van spieren.

Het  resultaat?

Een verandering naar een meer functioneler en natuurlijker bewegingspatroon.

Wat doet dit met jou?

Doordat je weer op een natuurlijke manier beweegt, gebruik je je spieren weer zoals het bedoeld is. Dit heeft een bijzonder positief effect op de vele klachten die mensen kunnen ontwikkelen als gevolg van een te hoge spierspanning en een verstoord beweegpatroon. Je lichaam is uit de stress. En dat doet je goed!

 

Mobilizing awareness bij Fysiotherapie Noordhuis

Fysiotherapeut Jessie van der Zwaag is in opleiding tot Mobilizing Awareness therapeut. De opleiding is intensief en wordt in 5 trappen gegeven. Jessie heeft de eerste trap behaald en kan de basis-oefeningen geven. In combinatie met de cursussen die ze eerder heeft gedaan op het gebied van spannings- en ademhalingsklachten, heeft ze hiermee een heel mooi behandelpakket voor jou.