Geopereerd?

Heeft u een blessure gehad, een botbreuk, een hernia of was er een andere reden waarom u geopereerd moest worden aan uw botten of spieren?

Uw specialist heeft u vast verwezen naar de fysiotherapeut. De reden voor een dergelijke verwijzing is dat u op professionele manier begeleid moet worden naar herstel. Onderschat dit niet! U laten begeleiden door een fysiotherapeut met kennis over uw operatie is een verstandige keuze.

Vergoeding:

Bovendien valt een dergelijk revalidatietraject binnen de vergoeding in de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen betaalt u uit uw aanvullende pakket (of -deels- zelf als u geen pakket heeft waar 20 x fysiotherapie wordt vergoed) en de rest komt voor rekening van de basisverzekering. Deze regeling geldt meestal tot 1 jaar na uw operatie.

Wat kunnen wij u bieden?

  • Revalidatie en training na een heup- knie enkel-operatie.
  • Revalidatie en training na een schouder- elleboog- polsoperatie.
  • Revalidatie en training na een rug- nek- hernia-operatie.
  • Revalidatie en training na een nieuwe heup, nieuwe knie enz.

Wie zijn onze specialisten?

Uiteraard kunt u bij alle fysiotherapeuten terecht. Wij weten van elkaar welke nascholingscursussen zijn gevolgd. Op deze manier kunt u er van op aan dat de therapeut die de meeste kennis heeft over uw operatie ingeschakeld wordt voor uw herstel. Onderling overleg is bij ons een groot goed!

Maak hier uw afspraak.