Geopereerd?

Heeft u een blessure gehad, een botbreuk, een hernia of was er een andere reden waarom u geopereerd moest worden aan uw botten of spieren?

Uw specialist heeft u vast verwezen naar de fysiotherapeut. De reden voor een dergelijke verwijzing is dat u op professionele manier begeleid moet worden naar herstel. Onderschat dit niet! U laten begeleiden door een fysiotherapeut met kennis over uw operatie is een verstandige keuze.

Vergoeding:

Bovendien valt een dergelijk revalidatietraject binnen de vergoeding in de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen betaalt u uit uw aanvullende pakket (of -deels- zelf als u geen pakket heeft waar 20 x fysiotherapie wordt vergoed) en de rest komt voor rekening van de basisverzekering. Deze regeling geldt meestal tot 1 jaar na uw operatie.

Wat kunnen wij u bieden?

  • Revalidatie en training na een heup- knie enkel-operatie.
  • Revalidatie en training na een schouder- elleboog- polsoperatie.
  • Revalidatie en training na een rug- nek- hernia-operatie.
  • Revalidatie en training na een nieuwe heup, nieuwe knie enz.

Wie zijn onze specialisten?

Uiteraard kunt u bij alle fysiotherapeuten terecht. Wij weten van elkaar welke nascholingscursussen zijn gevolgd. Op deze manier kunt u er van op aan dat de therapeut die de meeste kennis heeft over uw operatie ingeschakeld wordt voor uw herstel. Onderling overleg is bij ons een groot goed!