SportklASS

Sporten met een Autistisch Spectrum Stoornis

Voor jongeren tussen 8 en 18 jaar.

Stel:
Je hebt de diagnose Autistisch Spectrum Stoornis (ASS) en het gaat best prima met je. Toch zit je er wel eens mee dat je graag wilt sporten maar dit lukt niet goed binnen een reguliere vereniging. Dat kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Misschien is de groep te groot, staat de muziek veel te hard of gebeurt er gewoon veel te veel om je heen. Dat is vervelend want waarom zou jij niet gewoon lekker jezelf kunnen zijn en kunnen sporten in een prettige omgeving?

Wij willen voor jou het verschil proberen te maken. Heb jij ASS en wil je  je energie graag kwijt door te sporten, dan ben je bij ons welkom!

Hoe werkt SportklASS?

Samen met onze fysiotherapeut ga je aan de slag en kun je sporten op een plek die rustig is en vertrouwd. De groep zal nooit groter zijn dan 8 jongeren. Als je geinteresseerd bent, zal de fysiotherapeut eerst kennis met je maken.

Voor jou betekent dat dat je precies weet wie jouw sportbegeleider wordt en wat je kunt verwachten. Voor ons betekent het dat we jou leren kennen en kunnen bedenken wat het beste bij jou past. We noemen dit Maatwerk.

En zo is bewegen ook voor jou LEUK !

Steekwoorden

  • Fitness
  • Krachttraining
  • Bootcamp
  • Balspel
  • Fun

Lestijden

Zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Fysiotherapeut

Mischa Hendriksen

Kosten

  • Een losse les kost € 10,00.
  • Reserveren

Samenwerkingspartner

Praktijk Op Maat, Ester Beersma-Simons; psychologisch advies en begeleiding. Zij is GZ-psycholoog en kinder- en jeugdpsycholoog NIP gespecialiseerd in kinderpsychiatrische problematiek.

Aanmelden

Je kunt je heel eenvoudig inschrijven voor de SportklASS met ons reserveringssysteem. Lees hier meer over het gebruik van het reserveringssysteem.