SportklASS

Sporten met een Autistisch Spectrum Stoornis

Voor jongeren en volwassenen.

Stel:
Je hebt de diagnose Autistisch Spectrum Stoornis (ASS) en het gaat best prima met je. Toch zit je er wel eens mee dat je graag wilt sporten maar dit lukt niet goed binnen een reguliere vereniging. Dat kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Misschien is de groep te groot, staat de muziek veel te hard of gebeurt er gewoon veel te veel om je heen. Dat is vervelend want waarom zou jij niet gewoon lekker jezelf kunnen zijn en kunnen sporten in een prettige omgeving?

Wij willen voor jou het verschil proberen te maken. Heb jij ASS en wil je  je energie graag kwijt door te sporten, dan ben je bij ons welkom!

Hoe werkt SportklASS?

Samen met onze bewegingsagoog/psychomotorisch therapeut ga je aan de slag en kun je sporten op een plek die rustig is en vertrouwd. De groep zal nooit groter zijn dan 8 deelnemers. Als je geïnteresseerd bent, zal de sportbegeleider eerst kennis met je maken.

Voor jou betekent dit dat je precies weet wie jouw sportbegeleider wordt en wat je kunt verwachten. Voor ons betekent het dat we jou leren kennen en kunnen bedenken wat het beste bij jou past. We noemen dit Maatwerk.

En zo is bewegen ook voor jou LEUK !

Steekwoorden

  • Fitness
  • Krachttraining
  • Bootcamp
  • Balspel
  • Fun

Lestijden

Woensdag 15.30 tot 16.30 uur

Locatie: Beatrijsgaarde 1

Sportbegeleider

Mandy Ekkelenkamp, bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut.

Aanmelden

De sportklASS kunt u betalen door iedere les los te boeken of door een abonnement af te sluiten voor een vaste groep.

Leest u hier over onze abonnementen en de mogelijkheid om losse lessen te boeken.