De geschiedenis van Fysiotherapie Noordhuis

In 2000 is Angelique Noordhuis gestart met een kleine éénmanspraktijk aan huis. Toen in 2003 meer mensen vroegen om een behandeling dan Angelique aankon, werd de eerste collega, Monique Burghout,  aangenomen. Zij werkt nog steeds in de praktijk!

Het samenwerken ging de collega’s goed af en al gauw gaven Monique en Angelique met veel plezier bewegingslessen in wijkcentrum de Stolp. Ook vonden ze een kleine sportschool bereid om ruimte ter beschikking te stellen om met patiënten te oefenen.

In 2006 ging Angelique de samenwerking aan met twee collega’s. Samen onder één dak in wijkcentrum de Stolp werd de praktijk doorgezet. De kleine sportschool waar veel geoefend werd, werd in 2008 opgeheven en de inventaris inclusief de ruimte werden ter verhuur aangeboden. Dit bood kansen voor de praktijk en Angelique was de maat die fysiotherapie uitbreidde met beweegprogramma’s in de voormalige sportschool aan de Heemradenlaan. Omdat er veel animo was voor de beweegprogramma’s en mensen de praktijk steeds meer gingen aanbevelen, heeft Angelique in de periode van 2008 tot 2011 nog drie collega’s aangenomen.

In 2012 verliet Angelique de Stolp en ging met Fysiotherapie Noordhuis aan de Heemradenlaan verder uitbreiden waar binnen no time twee extra behandelkamers werden gecreëerd.

Toen in 2013 Angelique werd benaderd door de praktijkhouder van Fysiotherapie de Dreven met de vraag om de praktijk over te nemen, werd Fysiotherapie Noordhuis ineens een praktijk van enig formaat. In één klap konden drie collega’s worden toegevoegd aan de lijst van 5.

Met inmiddels 8 therapeuten, een fitnessbegeleider en receptioniste ontstond er ruimtegebrek. De hoogste tijd voor een serieuze zoektocht naar een geschikt pand voor het voltallige team!

 

Het voormalige politiepand

In 2014 konden we op de eerste dag van de lente ons eigen pand, het voormalige politiebureau aan de Beatrijsgaarde, openen. Wat waren we blij en trots dat we met 8 therapeuten zo’n mooi pand mochten betrekken waar we maar liefst 7 behandelkamers hadden gecreëerd en 2 oefenzalen!

Vanaf de opening tot dit moment, hebben we het team flink mogen uitbreiden. Klik hier om ons huidige team te zien.