Angelique Noordhuis

Angelique is de eigenaar van Fysiotherapie Noordhuis.

Angelique is opgeleid als fysiotherapeut, manueel therapeut en leefstijlcoach. Vanaf 2022 is ze niet langer als behandelend therapeut actief maar leidt ze de praktijk. Ze is ervoor verantwoordelijk dat de praktijk zich voortdurend blijft ontwikkelen en dat alle therapeuten hun werk met plezier en op de best mogelijke manier doen.

Motto

Het motto “Fysiotherapie Noordhuis maakt bewegen weer leuk” is door mij bedacht toen ik de praktijk startte in 2000. De betekenis ervan is breed. Als het voor mensen op de één of andere manier moeilijk, lastig of pijnlijk is om te bewegen op een fijne manier, dan is het onze taak om ze daarbij zo goed mogelijk te helpen.

Ieder mensen beweegt zich in zijn of haar eigen wereld. De rol van de fysiotherapeut is veel breder dan het helpen om een lichaamsdeel weer goed te bewegen of om geen pijn meer te ervaren. De deskundigheid is zo breed en breidt zich uit tot alle aspecten van “je bewegen in je dagelijkse bestaan”. Dat maakt het vak van fysiotherapeut zo divers en daar zet ik me iedere dag met veel plezier en toewijding voor in.