Hooikoortstape

Binnen het Medical Taping Concept is een tapetoepassing bekend die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet toe te passen als u hooikoorts heeft.

In 2016 en in 2017 zijn hooikoorts-patiënten gevolgd die zich lieten behandelen met hooikoortstape. In 2016 waren dit er 139 en in 2017 147. Over 9 veel voorkomende symptomen moesten ze aangeven hoeveel last ze daarvan hadden. Bij 84% van de deelnemers verminderden de klachten na één, twee of drie keer tapen. Na de eerste keer aanbrengen van de tape gaven de deelnemers al aan dat 8 van de 9 symptomen beduidend afgenomen waren. Na het aanbrengen van een tweede keer tape werden bij alle klachten een hele duidelijke vermindering gezien. Na een derde keer tapen was het effect het minst, hoewel de klachten alsnog verder afnamen.

Ons advies

Probeert u zeker de tape uit. Het kan u zoveel ergernis schelen tijdens het seizoen. U komt met een schone huid (geen oliehoudende doucheschuim gebruiken en vooral niet insmeren met bodylotion) zodat de tape goed plakt. De tape laat u na de behandeling 5 dagen zitten. Een eventuele tweede tape plakt u een week na de eerste tape. En dan hopen wij dat u oprecht kunt melden dat al uw klachten ruim verbeterd zijn!

Probeer het eens uit en bel met 055 7851483 of mail met

Onze hooikoorts tapers

De therapeuten die bij Fysiotherapie Noordhuis de hooikoorts tape plakken hebben allemaal de opleiding van het Medical Taping Concept gedaan en zijn bevoegd om deze tape aan te brengen.

U betaalt € 27,00 voor de tijd van de therapeut + de rol tape. Soms hebben mensen zelf al een rol tape in hun bezit. Als dit Cure Tape is, dan vinden wij dat prima. Voor alle andere tape-soorten staan wij niet in en deze worden door ons niet geaccepteerd. Als u in bezit bent van eigen tape, dan betaalt u € 22,00.

Maak hier uw afspraak.