Back on Track

Heeft u regelmatig of chronisch last van uw lage rug? De fysiotherapeut kan helpen. Bij Fysiotherapie Noordhuis kunt u individueel behandeld worden voor uw rugklachten maar u kunt ook binnen een kleine groep trainen aan verder herstel.

Hoe werkt dit?

Als u in behandeling komt, bezoekt u altijd eerst individueel de therapeut. De intake wordt afgenomen, er wordt onderzoek gedaan en een behandelplan wordt opgesteld. Daarna volgen enkele sessies waarbij u individueel behandeld wordt.

Op enig moment kan het zijn dat de fysiotherapeut met u overlegt of het verder oefenen binnen een groepje voor u wat is. Het voordeel van deze groepstherapie is dat u maar liefst een uur kunt trainen. De fysiotherapeut begeleidt u en samen met u oefenen maximaal 3 andere personen mee. Er is dus langer tijd met nog steeds voldoende aandacht voor uw persoonlijke doelen.

 

Back on track groep

Onze Back on track groepen 

Dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur – Beatrijsgaarde 1

Declaratie / kosten van Back on track

Binnen de fysiotherapie hebben we de mogelijkheid om een groepszitting te declareren. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u samen traint, zijn er de volgende mogelijkheden:

  • groepszitting voor 2 personen
  • groepszitting voor 3 personen
  • groepszitting voor 4 personen

Een groepszitting telt bij de meeste verzekeraars als een hele zitting. Kijkt u dus voor hoeveel behandelingen u aanvullend verzekerd bent. Als u de therapie zelf moet betalen, dan kan het trainen in een groepje voordeliger voor u zijn. Leest u hier wat de huidige tarieven zijn.