Doe de Vitaaltest tijdens onze Open Dag op 1 juni

Leef je gezond? Beweeg je voldoende?

Wil je weten of je fit en vitaal bent? Meld je dan hieronder aan voor de VitaalTestdag op vrijdag 1 juni tijdens onze open dag.

Open dag: van 15.00 tot 20.00 uur (aanmelden open dag niet nodig. Wel graag aanmelden als je de Vitaaltest wilt doen, zie hieronder)

Locatie: Anklaarseweg 95A in Apeldoorn

WELKOM!

 

Direct inzicht in je persoonlijke gezondheid

Vaak weet je van jezelf al wel of je gezond leeft. Maar toch kan het prettig zijn om wat meer inzicht te krijgen in je eigen gezondheid. Gewoon met wat testen en metingen. Eens zien of je voldoet aan de norm. Zit je eronder; wat zou je kunnen doen om te verbeteren?

Op vrijdag 1 juni van 15.00 uur tot 20.00 ben je van harte welkom. Gewoon om een kijkje te nemen op onze nieuwe locatie en als je het leuk vindt kun je een testje doen. Onze therapeuten doen ze graag voor je.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een hele echte, officiële Vitaaltest te doen. Deze voeren we uit in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen, HAN Seneca. Voor deze vitaaltest plus rapportage vragen we wel of  je je wilt aanmelden.  Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier.

We bieden alle testen helemaal gratis aan want we organiseren deze dag op onze nieuwe locatie aan de Anklaarseweg 95A om deze eens flink in het zonnetje te zetten. Een feestelijke Open Dag dus maar dan met een gezonde twist!

Vitaaltest wordt aangeboden door samenwerkende zorg- en sportprofessionals

De testen zijn een initiatief van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Noordhuis, de trainers van Maurice Janssen Personal Training en de verpleegkundigen van PGVZ (ambulante zorg op maat) in samenwerking met verpleegkundigen i.o van Saxion Hogeschool.

De Vitaaltest wordt uitgevoerd door HAN Seneca waarvoor onze hartelijke dank!  Alle metingen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Als je de complete check doet, ben je 20 minuten onder de pannen. Om één en ander in goede banen te leiden, vragen we je om je voor de Vitaaltest aan te melden middels onderstaand formulier.

 

Aanmelden Vitaaltest vrijdag 1 juni

Aanmeldformulier Gezondheidscheck

Dit formulier is bedoeld voor het aanmeldingen op de open dag van de gezondheidscheck.
    Een check duurt maximaal 30 minuten en wordt door ons tijdens de open dag op 1 juni gratis aangeboden. U gaat naar huis met meer inzicht in uw gezondheid.