Vacature sport-minded fysiotherapeut

Sport-minded fysiotherapeut gevraagd in Apeldoorn

3-1-2019

Ben je fysiotherapeut en hou je van sport? Is het je passie om mensen letterlijk in beweging te krijgen?  Wil  je actief en sportief met de mensen aan de slag gaan en ze daarbij uitdagen om tot een gezonde leefstijl te komen, dan ben je bij Fysiotherapie Noordhuis op de juiste plek.

Onze organisatie

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk met twee locaties in Apeldoorn waar je 17 gedreven collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Dit doen we op een manier die bij ons als professionals past en waar de cliënten ons met een 9 voor waarderen. We zijn Plus gecertificeerd en hechten waarde aan het werken vanuit best evidence. Binnen de praktijk hebben we verschillende specialisten die, door onderlinge samenwerking, aan de cliënt de best passende begeleiding kunnen bieden. Verder zijn we aangesloten bij diverse mono- en multidisciplinaire netwerken waardoor Fysiotherapie Noordhuis bij verwijzers en collega’s bekend staat als innovatief, ondernemend en samenwerkingsgericht.

Jouw functie

Als fysiotherapeut zul je mensen in behandeling krijgen die klachten ervaren in hun bewegend functioneren. Bij ons in de praktijk heeft de grootste groep patiënten een orthopedische klacht. Je behandelt dit volgens de laatste evidence maar gaat een stap verder. Hier komt je sporthart van pas want met je kennis op dit gebied weet je mensen te motiveren om te gaan trainen. Naast een grondige kennis over inspanningsfysiologie en trainingsopbouw weet je mensen te coachen naar een duurzame gezonde leefstijl.

Jouw competenties

Je bent fysiotherapeut. Master titels vinden we prachtig en daar werken we zeker naar toe maar om bij ons te solliciteren, hoef je deze nog niet op zak te hebben. Wat we wèl van je vragen is dat je een kei bent in je vak. Je bent altijd positief, je denkt als een ondernemer en ziet kansen om je deskundigheid als fysiotherapeut in te zetten. En daarom wil je ook verder; je wilt graag een masteropleiding gaan doen in de richting manuele therapie, sport of revalidatie.  Mocht je leefstijlcoach zijn (BLCN register) of in opleiding hiervoor, dan is dat een hele grote pré voor deze functie!

Als teamlid ben je prettig in de communicatie, ben je initiatiefrijk  en heb je een positief  kritische houding. We zijn een hecht team dat houdt van gezelligheid; ook jij levert daar graag een bijdrage aan.

De functie is opbouwend tot 32 uur waarbij je bereid bent om  minimaal 1 avond of een dagdeel op zaterdag te werken.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel. Vanwege de groei van onze praktijk en wat verschuivingen binnen het team is er per direct al de mogelijkheid om je werkzaamheden te starten. We willen, als het allemaal een beetje meezit, eind januari besluiten wie onze nieuwe collega wordt.

Meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Richt je sollicitatie uiterlijk 16 januari 2019 aan angelique@fysiotherapie-noordhuis.nl . Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgt netjes bericht van ons over de voortgang.


03/01/2019 |