Vacature (Senior) Officemanager/praktijkmanager (HBO+, 32-36 uur)

Vacature (Senior) Officemanager/praktijkmanager (HBO, 32 -36 uur)

Wil je je kwaliteiten inzetten voor een dynamische en gezellige kwaliteitspraktijk voor fysiotherapie en leefstijlinterventies in Apeldoorn, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze zware maar uitdagende (“never a dull moment”) functie.

Functieinhoud

In deze veelzijdige en dynamische functie als Officemanager ben je aanspreekpunt en sparringpartner voor alle collega’s van Fysiotherapie Noordhuis en het nieuwe label Bluezones. Je zorgt dat  de organisatie en processen optimaal verlopen. Je ondersteunt de praktijk in de volle breedte, zodat de therapeuten zich volledig op hun patiënten kunnen richten. Je wordt betrokken bij de koers en het functioneren van de praktijk, organiseert en verdeelt het werk vanuit dit inzicht. Je signaleert knelpunten, komt met verbetermogelijkheden, streeft de beste oplossing na en stimuleert collega’s hierin hun rol te pakken. Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de back- en front-office (administratie, secretariaat, facilitair, receptie) en draait, om feeling te houden, 2 dagdelen per week mee. Hiernaast ben je bezig met personele en Arbo zaken (werving, planning, verlof, ziekteverzuim, veiligheid en arbeidsomstandigheden), met contractbeheer en declaratie richting zorgverzekeraars en met de PR en communicatie van nieuwe producten (in samenwerking met een extern bureau). Naast het ondersteunen van de praktijk help je actief mee met het uitbouwen van Bluezones (www.bluezonesgroup.nl), een nieuw label dat gericht is op preventie en leefstijl voor particulieren en bedrijven. Als Officemanager werk je nauw samen met de praktijkhouder.

Wat is jouw achtergrond

Je hebt HBO werk- en denkniveau en zeker enige jaren relevante werkervaring. Een HR- of Officemanagement opleiding is een pré. Je hebt overzicht en inzicht, snapt waar we voor staan en naar toe willen en bent graag spin in het web die bijdraagt aan verdere professionalisering. Je bent energiek, gedreven, positief kritisch, organisatorisch sterk, stelt prioriteiten en schakelt snel. Verder ben je initiatiefrijk en krijg je anderen op enthousiasmerende wijze mee in jouw resultaat- en verbetergerichtheid. Qua schriftelijke communicatie en MS Office ben je zeer vaardig en je hebt affiniteit met zorg, ICT en financiën.

Bedrijfsprofiel

Fysiotherapie Noordhuis is een hooggewaardeerde praktijk voor fysiotherapie waar je 23 collega’s zult treffen. Samen wordt aan de verdere vorm en aan de visie van de praktijk gewerkt. Het hechte team levert niet alleen verzekerde beweegzorg maar exploreert ook nieuwe routes op het gebied van preventie en leefstijl. Fysiotherapie Noordhuis staat bekend als een ondernemende, dynamische, innovatieve organisatie welke sterk klantgericht is en een constant hoge kwaliteit levert. De praktijk voldoet aan alle kwaliteitslabels binnen de beweegzorg en onderhoudt haar processen secuur.

Wij bieden

Een rol die veelomvattend en uitdagend is die jou de mogelijkheid biedt mee te groeien met de ontwikkeling van deze kwalitatief hoogwaardige en fijne organisatie. Het gaat om een functie voor 32 tot 36 uur per week binnen een collegiaal team in Apeldoorn. Naast het marktconforme salaris, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen is er opleidingsbudget en een zeer goede werksfeer. Bij gebleken geschiktheid is het mogelijk om op termijn door te groeien naar de functie van Praktijkmanager. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Je sollicitatie

De werving van deze vacature is uitbesteed aan QPR recruitment. Wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan voor 5 maart 2019 een schriftelijke motivatie en CV naar j.jutten@qpr-online.nl  Wil je meer weten over de functie dan kun je bellen met Ron Noordhuis op 06 13 607 530.


29/12/2018 |