Vacature (psychosomatisch werkend) oefentherapeut

Apeldoorn, 11 augustus 2020

Vacature (psychosomatisch werkend) oefentherapeut

Door de groei van onze praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie en leefstijlcoaching zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste, vrolijke en gedreven collega’s.

Gezien onze patiëntenpopulatie hebben we ruimte voor een oefentherapeut Cesar of Mensendieck met het liefst een afgeronde opleiding tot psychosomatisch werkend oefentherapeut.

We zien veel mensen in onze praktijk die baat kunnen hebben bij deze deskundigheid en breiden ons team heel graag uit met deze specialisatie. Bovendien gaat onze oefentherapeut in oktober met zwangerschapsverlof dus je zou meteen kunnen starten met een agenda van 3 werkdagen.

Onze organisatie

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk met twee locaties in Apeldoorn waar je 17 fijne collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Dit doen we op een manier die bij ons als professionals past en waar de cliënten ons met een 9 voor waarderen. Binnen de praktijk hebben we verschillende specialisten die, door onderlinge samenwerking, aan de cliënt de best passende begeleiding kunnen bieden. Verder zijn we aangesloten bij diverse mono- en multidisciplinaire netwerken waardoor Fysiotherapie Noordhuis bij verwijzers en collega’s bekend staat als innovatief, ondernemend en samenwerkingsgericht.

Jouw functie

Jouw taak als  psychosomatisch werkend oefentherapeut binnen de praktijk is niet alleen om op hoog niveau en met enthousiasme je cliënten te begeleiden maar ook je vak verder te ontwikkelen. Jij bent de eerste collega binnen de praktijk met deze  specialisatie en we kijken er naar uit om dit vakgebied samen met jou neer te zetten. Je collega’s werken met je samen waarbij je veel plezier zult beleven aan het delen van kennis. Met jouw specialisatie binnen ons team denken wij het complete plaatje te kunnen bieden aan onze patiënten.

Verder ben je in staat om je specialisatie naar buiten toe uit te dragen en ben je op je eigen gebied een innovatieve denker. Met de ondersteuning die de praktijk je biedt, ben je in staat om met toekomstgerichte ideeën de praktijk verder te helpen ontwikkelen.

Jouw competenties

Je bent KP-geregistreerd oefentherapeut en je voldoet met gemak aan de verschillende kwaliteitscriteria. Maar bovenal ben je een vrolijke en enthousiast persoon die mensen weet te motiveren en die daadwerkelijk mensen kan begeleiden naar een duurzaam gezond beweeggedrag. Eén van je kernkwaliteiten is dat je invoelende eigenschappen bezit die jou tot een therapeut maken waar mensen graag naar toe komen. Verder vind je het als collega leuk om over je vak te praten en daarin samenwerkingsafspraken te maken. Je functioneert zelfstandig op jouw vakgebied waarbij je vanuit het management alle ondersteuning krijgt die nodig en gewenst is.

Je wilt minimaal 2 dagen in de week werken met de mogelijkheid om uit te groeien tot een volledige werkweek. Bij voorkeur werk je voor de praktijk als zelfstandig gevestigd oefentherapeut (zzp-er) zodat je je eigen groeicompetenties optimaal kunt benutten.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, reageer dan vóór 1 september door je CV en motivatiebrief te mailen naar sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl. Voor meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgt netjes bericht van ons over de voortgang.

We kijken uit naar je brief!


11/08/2020 |