Vacature Medical Personal Trainer

Heb jij als medical personal trainer ervaring in het werken met groepen binnen de fysiotherapie? Of spreekt dit je juist heel erg aan en wil je samenwerken met een groot team van fysiotherapeuten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In onze praktijk zijn wij op zoek naar extra ondersteuning voor de begeleiding van onze groepen. Je zult samen met je nieuwe collega’s meewerken aan de groei van onze groepen. Op zeer kort termijn is er al ruimte voor je op de maandagochtend en donderdagochtend. Je start met 10 uur per week en kunt samen met ons team verder groeien!

Onze organisatie

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk met twee locaties in Apeldoorn waar je 17 gedreven collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Dit doen we op een manier die bij ons als professionals past en waar de cliënten ons met een 9 voor waarderen. Binnen de praktijk hebben we verschillende specialisten die, door onderlinge samenwerking, aan de cliënt de best passende begeleiding kunnen bieden.

Geïnteresseerd?

Ben je gediplomeerd Medical Personal Trainer of in opleiding hiervoor, dan zien wij jouw sollicitatie graag binnen komen! Stuur je motivatiebrief en CV naar angelique@fysiotherapie-noordhuis.nl.


11/02/2020 |