Vacature Fysiotherapeut met Mastertitel

We zijn altijd op zoek naar talent. Heb je je master titel in de fysiotherapie behaald of ben je hiermee bezig? Stuur dan je open sollicitatie naar ons met je cv en motivatie.

28-12-2019

Onze organisatie

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk met twee locaties in Apeldoorn waar je 17 gedreven collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Dit doen we op een manier die bij ons als professionals past en waar de cliënten ons met een 9 voor waarderen. Binnen de praktijk hebben we verschillende specialisten die, door onderlinge samenwerking, aan de cliënt de best passende begeleiding kunnen bieden. Verder zijn we aangesloten bij diverse mono- en multidisciplinaire netwerken waardoor Fysiotherapie Noordhuis bij verwijzers en collega’s bekend staat als innovatief, ondernemend en samenwerkingsgericht.

Jouw functie

Door onze groei zijn er altijd mogelijkheden voor nieuw talent. Of het nu gaat om sport, manueel, psychosomatiek, geriatrie en/of kinderfysiotherapie. Jouw taak als Master binnen de praktijk is niet alleen om op hoog niveau en met enthousiasme je cliënten te begeleiden maar ook je vak verder te ontwikkelen. Je staat nooit stil en bent er altijd op uit om je kennis te delen en te vergroten middels een hechte samenwerking met je collega’s. Ook ben je in staat om je specialisatie naar buiten toe uit te dragen en ben je op je eigen gebied een innovatieve denker. Met de ondersteuning die de praktijk je biedt, ben je in staat om met toekomstgerichte ideeën de praktijk verder te helpen ontwikkelen en je hebt een duidelijke visie hierin.

Jouw competenties

Je hebt een Master titel binnen de fysiotherapie behaald of je bent over de helft van je opleiding hiervoor. Verder ben je precies, gestructureerd en hoef je niet gecontroleerd te worden op de administratieve onderdelen van je werk. Als teamlid ben je prettig in de communicatie, ben je initiatiefrijk  en heb je een positief  kritische houding. Je vindt het leuk om zowel binnen de praktijk als daarbuiten over je vak te praten en bent in staat samenwerkingsafspraken te maken. Je functioneert hierin zelfstandig met een constante ondersteuning vanuit het management. Geef aan hoeveel uur je wilt werken en of je bereid bent minimaal 1 avond en/of een dagdeel op zaterdag te werken.

Je sollicitatie

Meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Richt je open sollicitatie aan angelique@fysiotherapie-noordhuis.nl. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgt altijd bericht van ons.


28/12/2019 |