Vacature Kinderfysiotherapeut

28-12-2019

Onze organisatie

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk met twee locaties in Apeldoorn waar je 17 gedreven collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Dit doen we op een manier die bij ons als professionals past en waar de cliënten ons met een 9 voor waarderen. Binnen de praktijk hebben we verschillende specialisten die, door onderlinge samenwerking, aan de cliënt de best passende begeleiding kunnen bieden. Samen met je collega kinderfysiotherapeut geef jij het kinderteam vorm. We hebben goede samenwerkingsafspraken binnen Apeldoorn, zijn actief op diverse scholen en werken graag samen met het revalidatiecentrum in onze stad.

Jouw functie

Door vertrek van een collega, zul je meteen een volle agenda kunnen overnemen en maak je direct gebruik van waardevolle contacten. Jouw taak als kinderfysiotherapeut binnen de praktijk is niet alleen om op hoog niveau en met enthousiasme de kinderen te begeleiden maar ook je vak verder te ontwikkelen. Je staat nooit stil en bent er altijd op uit om je kennis te delen en te vergroten middels een hechte samenwerking met je collega’s. Ook ben je in staat om je specialisatie naar buiten toe uit te dragen en ben je op je eigen gebied een innovatieve denker. Met de ondersteuning die de praktijk je biedt, ben je in staat om met toekomstgerichte ideeën de praktijk verder te helpen ontwikkelen en je hebt een duidelijke visie hierin.

Jouw competenties

Je hebt een Master titel binnen de kinderfysiotherapie behaald of je bent over de helft van je opleiding hiervoor. Verder ben je precies, gestructureerd en hoef je niet gecontroleerd te worden op de administratieve onderdelen van je werk. Als teamlid ben je prettig in de communicatie, ben je initiatiefrijk  en heb je een positief  kritische houding. Je vindt het leuk om zowel binnen de praktijk als daarbuiten over je vak te praten en bent in staat samenwerkingsafspraken te maken. Je functioneert hierin zelfstandig met een constante ondersteuning vanuit het management. We verwachten dat je agenda 3-4 dagen volledig gevuld zal zijn met kinderen zodat je je specialisatie ten volle kunt ontwikkelen en uitdragen. Graag overleggen we met je wat jouw ideale werktijden zijn waarbij we je bereidheid waarderen om een halve zaterdag te werken. Zo kun je je patiëntjes toch buiten de school- en werktijden zien en voldoe je samen met je collega’s aan de verplichting om minimaal 1 dagdeel in de avond of in het weekend te werken.

Je sollicitatie

Meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Richt je sollicitatie aan angelique@fysiotherapie-noordhuis.nl. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgt altijd bericht van ons.


28/12/2019 |