Vacature Fysiotherapeut geriatrie/neurologie 15-20 uur

Jouw functie 

Door de groei van onze praktijk en de toenemende vraag van de oudere patiënt met alle complexiteit van aandoeningen die mensen kunnen krijgen bij het ouder worden, is er ruimte ontstaan voor een collega op dit affiniteitsgebied. Samen met je gedreven collega’s met wie je je aandachtsgebied deelt, geef je vorm aan de zorg voor deze fijne doelgroep. Je participeert in de bestaande netwerken en houdt de bestaande en nieuwe relaties op professionele en plezierige wijze in stand. Ook ben je in staat om je specialisatie naar buiten toe uit te dragen en ben je op je eigen gebied een innovatieve denker.  

Onze organisatie 

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk met twee locaties in Apeldoorn waar je 17 gedreven collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Dit doen we op een manier die bij ons als professionals past en waar de cliënten ons met een ruime 9 voor waarderen. Binnen de praktijk hebben we verschillende specialisten die, door onderlinge samenwerking, aan de cliënt de best passende begeleiding kunnen bieden. Verder zijn we aangesloten bij diverse mono- en multidisciplinaire netwerken waardoor Fysiotherapie Noordhuis bij verwijzers en collega’s bekend staat als innovatief, ondernemend en samenwerkingsgericht. 

Jouw competenties 

Je bent fysiotherapeut en hebt een sterke affiniteit voor het begeleiden en behandelen van de oudere mens met al zijn complexiteit. Je interesse gaat uit naar neurologische aandoeningen maar zeker ook naar orthopedische aandoeningen in de complexiteit die bij ouderen vaak aan de orde is. Je bent precies, gestructureerd en hoeft niet gecontroleerd te worden op de administratieve onderdelen van je werk. Als teamlid ben je prettig in de communicatie, ben je initiatiefrijk  en heb je een positief  kritische houding. Je vindt het leuk om zowel binnen de praktijk als daarbuiten over je vak te praten en bent in staat samenwerkingsafspraken te maken. Je functioneert hierin zelfstandig met een constante ondersteuning vanuit het management.  

Je sollicitatie 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met motivatiebrief naar onze praktijkmanager Sarien van Dam op sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl 

Meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgt altijd bericht van ons. 


22/10/2021 |