Medical sporttrain(st)er – 10 uur, uit te breiden naar 20-24 uur

Vacature medical sporttrain(st)er

07 juli 2021

Heb je als medical sporttrain(st)er ervaring in het werken met groepen binnen de fysiotherapie of spreekt je dit juist heel erg aan en wil je samenwerken met een groot team van fysiotherapeuten? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Jouw functie

In onze praktijk zijn we op zoek naar extra ondersteuning voor de begeleiding van onze groepen. De groepen die gegeven worden vind je hier. Je zult meewerken aan de groei van deze groepen. We starten de functie met 10 uur en je kunt uitbreiden naar 20-24 uur. Werktijden zijn zowel overdag als in de avonduren tot 21:00 uur. En het leuke is: Je kunt direct aan de slag!

Onze organisatie

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een fysiotherapiepraktijk met twee locaties in Apeldoorn. Naast de fysiotherapie worden er ook sportlessen gegeven aan verschillende doelgroepen. Onze cliënten waarderen ons met een ruime 9.

De sfeer in het team is voor ons belangrijk, want een prettige werkplek geeft ruimte voor laagdrempelige samenwerkingen en zorgt voor nog meer werkplezier.

Wij bieden…

  • Een passend inwerktraject;
  • Een erg gezellig team;
  • Persoonlijke doorgroeimogelijkheden;
  • Mogelijkheden om te werken met verschillende doelgroepen;
  • Een gratis sportabonnement ter waarde van €52,50 euro per maand;
  • De mogelijkheid om je eigen creativiteit los te laten op je lessen;
  • Korte lijnen met fysiotherapeuten.
Jouw competenties

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding Fitvak B, met voorkeur voor een aantekening als medical personal trainer. Ervaring in het werken als medical sporttrain(st)er is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Tip: Ook zeer leuke bijbaan voor derde of vierde jaars student fysiotherapie! (Fitvak is dan geen vereiste)

Verder ben je erg geïnteresseerd in het bewegen van mensen met blessures, mensen die revalideren of die vanwege klachten moeite hebben met bewegen maar die wel heel erg graag fanatiek willen trainen onder jouw creatieve begeleiding.

Jouw sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, reageer dan vóór 17 juli 2021 door je CV en motivatiebrief te mailen naar sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl. Voor meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgt netjes bericht van ons over de voortgang.

We kijken uit naar je brief!


07/07/2021 |