Manueel therapeut ca. 32 uur tot full time.

12-10-2020

Heb je een Master titel in de manuele therapie behaald en wil je je kwaliteiten inzetten in een dynamische en gezellige kwaliteitspraktijk in Apeldoorn, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Onze organisatie

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk met twee locaties in Apeldoorn waar je een team gedreven collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Dit doen we op een manier die bij ons als professionals past en waar de cliënten ons hoog voor waarderen. We hechten waarde aan het werken vanuit best evidence waarbij de patient values een even grote plaats innemen als de beroepsmatige onderbouwing van ons handelen. Binnen de praktijk hebben we verschillende specialisten die, door onderlinge samenwerking, aan de cliënt de best passende begeleiding kunnen bieden. Verder zijn we aangesloten bij diverse mono- en multidisciplinaire netwerken waardoor Fysiotherapie Noordhuis bij verwijzers en collega’s bekend staat als innovatief, ondernemend en samenwerkingsgericht.

Jouw functie

Jouw taak als manueel therapeut binnen de praktijk is niet alleen om op hoog niveau en met enthousiasme je cliënten te begeleiden maar ook je vak verder te ontwikkelen. Je staat nooit stil en bent er altijd op uit om je kennis te delen en te vergroten middels een hechte samenwerking met je collega’s.

Jouw competenties

Je hebt een Master titel binnen de manuele therapie behaald of je bent over de helft van je opleiding hiervoor. Verder ben je precies, gestructureerd en hoef je niet gecontroleerd te worden op de administratieve onderdelen van je werk. Als teamlid ben je prettig in de communicatie, ben je initiatiefrijk  en heb je een positief  kritische houding. Je vindt het leuk om zowel binnen de praktijk als daarbuiten over je vak te praten en bent in staat samenwerkingsafspraken te maken. Je functioneert hierin zelfstandig met een constante ondersteuning vanuit het management.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel! Vanwege de grote vraag naar manuele therapie en een zwangerschapsverlof vanaf december 2020, bestaat de mogelijkheid om snel en met een gevulde agenda je werkzaamheden te starten.

Meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Richt je sollicitatie uiterlijk 30 oktober 2020 aan de praktijkmanager Sarien van Dam – sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl . Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgt netjes bericht van ons over de voortgang.

We kijken uit naar je brief!


01/09/2020 |