Last van hooikoorts?

 

Binnen het Medical Taping Concept is een tapetoepassing bekend die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen.Het kan zelfs zo zijn dat u klachtenvrij het seizoen kunt doorkomen. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet toe te passen als u hooikoorts heeft.

In 2016 zijn 139 mensen gevolgd die zich hebben laten behandelen met hooikoortstape. Over 9 veel voorkomende symptomen moesten ze aangeven hoeveel last ze daarvan hadden. Dit deden ze door een cijfer te geven aan de klacht tussen 0 en 10 waarbij 0 staat voor geen klachten en 10 voor de ergst mogelijke klachten. De resultaten waren na de eerste keer aanbrengen van de tape al zeer goed nl. een verbetering tot 53%. Na een tweede keer tapen nam het effect nog verder toe tot maar liefst 83% verbetering. Een derde keer tapen leverde niet zo heel veel meer op.

 

Ons advies

Probeert u zeker de tape uit. Het kan u zoveel ergernis schelen tijdens het seizoen. U komt met een schone huid (geen oliehoudende doucheschuim gebruiken en vooral niet insmeren met bodylotion) zodat de tape goed plakt. De tape laat u na de behandeling 5 dagen zitten. Een eventuele tweede tape plakt u een week na de eerste tape. En dan hopen wij dat u oprecht kunt melden dat u ruim 80% verbeterd bent!

Probeer het eens uit en bel met 055 7851483 of mail met receptie@fysiotherapie-noordhuis.nl

Kosten:  €22,50 per tapesessie inclusief de tape.

Onze hooikoorts tapers

De therapeuten die bij Fysiotherapie Noordhuis de hooikoorts tape plakken hebben allemaal de opleiding van het Medical Taping Concept gedaan en zijn bevoegd om deze tape aan te brengen.

U betaalt voor hun tijd € 17,50 en voor de tape een extra € 5,00. Soms hebben mensen zelf al een rol tape in hun bezit. Als dit Cure Tape is, dan vinden wij dat prima. Voor alle andere tape-soorten staan wij niet in en deze worden door ons niet geaccepteerd.

Onze tapers zijn:  Mischa, Marjolijn, Monique, Inge, Jessie en Jantien