Last van hooikoorts?

 

Binnen het Medical Taping Concept is een tapetoepassing bekend die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen.Het kan zelfs zo zijn dat u klachtenvrij het seizoen kunt doorkomen. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet toe te passen als u hooikoorts heeft.

In 2016 zijn 139 mensen gevolgd die zich hebben laten behandelen met hooikoortstape. Over 9 veel voorkomende symptomen moesten ze aangeven hoeveel last ze daarvan hadden. Dit deden ze door een cijfer te geven aan de klacht tussen 0 en 10 waarbij 0 staat voor geen klachten en 10 voor de ergst mogelijke klachten. De resultaten waren na de eerste keer aanbrengen van de tape al zeer goed nl. een verbetering tot 53%. Na een tweede keer tapen nam het effect nog verder toe tot maar liefst 83% verbetering. Een derde keer tapen leverde niet zo heel veel meer op.

 

Ons advies

Probeert u zeker de tape uit. Het kan u zoveel ergernis schelen tijdens het seizoen. U komt met een schone huid (geen oliehoudende doucheschuim gebruiken en vooral niet insmeren met bodylotion) zodat de tape goed plakt. De tape laat u na de behandeling 5 dagen zitten. Een eventuele tweede tape plakt u een week na de eerste tape. En dan hopen wij dat u oprecht kunt melden dat u ruim 80% verbeterd bent!

Probeer het eens uit en bel met 055 7851483 of mail met receptie@fysiotherapie-noordhuis.nl

Kosten:  €22,50 per tapesessie inclusief de tape.