Uniek spreekuur voor uw kind - iedere 2e woensdag van de maand!

Herkent u de volgende klachten bij uw kind?

 • Veel struikelen
 • Tenen lopen
 • Vermoeide benen
 • Groeipijn
 • Afwijkend looppatroon
 • Klachten na overbelasting
 • Afwijkende stand van benen en/of voeten

Bezoek dan ons expert-spreekuur waar  de kinderfysiotherapeut en de podotherapeut samen naar uw kind kijken.

De werkzaamheden van de fysiotherapeut en de podotherapeut liggen dicht bij elkaar en door samen te kijken naar uw kind, kunnen in één korte sessie veel vragen beantwoord worden en worden onzekerheden weggenomen.

 

De samenwerking

KINDERFYSIOTHERAPEUT

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden. Dat kunnen kinderen zijn die moeite hebben om mee te komen op lichamelijk vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak: als kinderen lichamelijk onhandig zijn, worden ze bij sport en spel vaak buitengesloten.

De behandeling bestaat vooral uit bewegingstherapie. Hierbij leren kinderen hun motorische vaardigheden (bewegingsvaardigheden) verbeteren en ontwikkelen.

PODOTHERAPEUT

De podotherapeut is gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van kinderen met klachten door verkeerde stand van de voet of een afwijkend looppatroon. Klachten kunnen voorkomen aan rug, heupen, knieën enkels of voeten. Deze laatste moeten goed functioneren voor een optimale houding.

Voeten zijn de  basis van ons lichaam. En daarom zijn ze zo belangrijk voor een goede houding en goede manier van bewegen. Door het aanmeten van zooltjes helpt de podotherapeut de voeten naar een optimale stand waarmee klachten in de rest van het lichaam verminderen of verdwijnen.

Podotherapie Hurenkamp en Fysiotherapie Noordhuis hebben elkaar gevonden als het gaat om het behandelen en begeleiden van kinderen. Samen weten we meer, is het motto op basis waarop we zijn gestart met een maandelijks kinderspreekuur.

Het kinderspreekuur

Iedere tweede woensdag van de maand houden Ruud van Fysiotherapie Noordhuis en Merel van Podotherapie Hurenkamp een gezamenlijk kinderspreekuur:

Tijdstip: Van 15.00 tot 16.00

Locatie: Anklaarseweg 95 A in Apeldoorn

Een consult duurt 15 minuten en wordt door ons als gratis service aangeboden. U gaat naar huis met een professioneel en eerlijk advies.

Aanmelden kan door:

 • Invullen van het onderstaande formulier. Onze dames van de receptie nemen dan contact met u op.
 • Bellen naar de receptie 055-7851483
 • Een WhatsApp-bericht sturen naar 06-22329737. Vermeld u hierbij duidelijk naam en de geboortedatum van uw kind. Tijdens receptie-uren wordt u terug ge-appt of gebeld.
 • Mailen naar receptie@fysiotherapie-noordhuis.nl

 

Aanmelden

Dit formulier is bedoeld voor het kinderspreekuur met gratis screening.
  Een consult duurt 10 minuten en wordt door ons als gratis service aangeboden. U gaat naar huis met een professioneel en eerlijk advies.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ