Jantien Scholtens

Jantien Scholtens is oefentherapeut Cesar sinds 2018. Zij is uw therapeut bij:

  • Houdingsklachten
  • Klachten bij het uitvoeren van bewegingen
  • Chronische pijnklachten
  • Spanningsklachten

De oefentherapeut leert u een gezond beweeggedrag aan. Jantien kijkt samen met u naar uw lichaamshouding en hoe u beweegt in het dagelijks leven. Wat gebeurt er precies als u zit, loopt of staat. Welke spieren gebruikt u te veel, te weinig of niet goed op elkaar afgestemd? De oefeningen die u krijgt zijn er op gericht om de juiste afstemming van spieren en gewrichten weer terug te krijgen met als doel fijner, prettiger en, waar mogelijk, pijnvrij bewegen.

 

Motto

“Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik iedere dag bezig mag zijn met  mensen die een probleem ervaren in het bewegen. Ik vind het fantastisch om ze te helpen dit te verbeteren en krijg echt energie ervan als ik merk dat ik iemand goed heb kunnen uitleggen hoe het ook anders kan. Als iemand dan de praktijk uit gaat en zegt dat ie zoveel plezier heeft gehad van de oefeningen en de tips, dan maakt mij dat gelukkig.

Of het nu gaat om pijn, last met bewegen, niet kunnen ontspannen; iedereen die ik een eindje op weg mag helpen, is bij mij welkom!”