Yin Yoga

Yoga biedt oefeningen en technieken om in balans te komen en om beter in je vel te zitten, letterlijk en figuur. Oorspronkelijk is yoga ontstaan in India als levensfilosofie, een leefstijl voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Er zijn veel verschillende soorten yoga. Bij Fysiotherapie Noordhuis worden 2 soorten yoga gegeven: Yin Yoga en Yin Yoga Basic.

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de nadruk ligt op het versterken en versoepelen van gewrichten en dieper liggende weefsels (pezen, banden en bindweefsel). Deze krijgen een stretch omdat de houdingen langer worden volgehouden (3-5 minuten).

Ondanks dat je stilzit in een bepaalde houding, betekent dit niet dat je niets doet. Integendeel! Yin yoga kan intens zijn en geeft de mogelijkheid om je lichamelijke en mentale grenzen te verleggen. Yin is ontspannen, ontstressen, je beweeglijkheid vergroten en lichaam en geest versterken.

Yin Yoga Basic

Yin Yoga Basic is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de reguliere lessen Yin Yoga te intens vindt. Bijvoorbeeld doordat je al lang niet veel aan lichaamsbeweging hebt gedaan. De les bevat eenvoudige houdingen en oefeningen die 1-3 minuten worden volgehouden.

Yoga aan de Anklaarseweg

Binnen onze praktijk worden  de lessen Yin Yoga en Yin Yoga Basic door Yin yoga docente Chantal Hoffmans verzorgd. De lessen zijn kleinschalig (max. 8 deelnemers) en met persoonlijke aandacht!

Lestijden:

  • Maandag 10.00-11.00       Oncoyoga
  • Maandag 18.30-19.30       Yin yoga Basic
  • Maandag 20.00-21.00       Yin yoga Regulier
  • Vrijdag 11.30-12.30              Yin yoga Basic

Voor meer informatie bekijk je de website van Chantal Hoffmans www.soulfoodyoga.nl

Wij wensen je veel plezier en voldoening bij de lessen van Chantal!

Reserveren en kosten

U boekt en betaalt iedere les vooraf. Hiervoor hebben we een reserveringssysteem. U kunt zoveel lessen vooraf boeken als u zelf wilt. Lees hier meer over het gebruik van het reserveringssysteem.

Een les kost € 8,00 | Er zijn maximaal 8 deelnemers aanwezig in de groep