Op weg naar een gezond gewicht en fitte leefstijl

Als u van u zelf weet dat u kampt met  overgewicht, dan weet u dat u meer weegt dan goed is voor uw gezondheid.

Dit heeft nogal wat consequenties. Niet alleen beweegt u minder makkelijk en zult u zich minder fit voelen; u loopt ook grote kans op het krijgen van ziektes zoals diabetes, hart– en vaatziekten en gewrichtsklachten.

Misschien heeft u al van alles geprobeerd om af te vallen en heeft u last van het jojo-effect.  Of u denkt er nu voor het eerst over na.

Wat is wijsheid?

Binnen de gezondheidszorg is allang bekend dat crash-diëten en fitnessen als een dolle niet effectief zijn.

Ons advies:

Start met uzelf de tijd te gunnen om te werken aan een gezonde leefstijl !

 

Fit op Maat: op weg naar een gezonde leefstijl

Met fysieke trainingen op uw eigen niveau en het leren maken van gezonde voedingskeuzes bereikt u in 6 maanden een fitte leefstijl en een gezond(er) gewicht!

Na uw persoonlijke intake kunt u instromen in een Fit Op Maat groep.

Daarna gaat u iedere week trainen onder begeleiding van onze professionele instructeurs. Hard werken,  zweten en humor moeten u  leiden naar uw doel. Hierbij is het belangrijk dat u weet dat u nooit te zwaar oefent; onze begeleider weet altijd wel een oefening te bedenken die precies past bij wat u op dat moment aankunt!

 

Gezonde voeding

Naast de wekelijkse trainingen, organiseert onze diëtiste Christina Groenendijk (Vérian) regelmatig een informatiesessie over gezonde voeding.  U wordt hiervan op de hoogte gesteld zodat u kunt bepalen of u hierbij aanwezig wilt zijn.

Christina organiseert  groepsbijeenkomsten die in het teken staan van gezonde voeding. Vragen als; wat is gezonde voeding? hoeveel heb ik nodig?  hoe ziet een dagmenu eruit?, staan centraal tijdens de bijeenkomsten. Samen kijkt u naar etiketten, vetten en suiker. Dit alles met als doel gezondere keuzes te maken en gewicht te verliezen.

Tussendoor meten we. BMI en buikomvang, want meten is weten. Maar wat we veel belangrijker vinden is het antwoord op onze vraag hoe u zich voelt: Fitter, blijer, gezonder, slanker… en vul maar aan!

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een intake bij één van onze fysiotherapeuten. Er worden testjes afgenomen zodat er bepaald kan worden of het programma geschikt is voor u.

Voor de intake hanteren we een gereduceerd tarief van 19,95 euro.  Daarna gaat ons abonnementstarief gelden van 34,95 euro per maand om 1 x in de week te kunnen komen trainen.

Als u na de intake besluit deel te willen nemen, dan vult u hieronder het formulier in.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de receptie.

Ik meld mij aan voor Fit Op Maat

Inschrijving intake Fit op Maat

DIt formulier is bedoeld voor inschrijving intake Fit op Maat
    De intake duurt een half uur en wordt afgenomen door onze fysiotherapeut. U maakt hiervoor een individuele afspraak. Vergoeding kan plaatsvinden vanuit uw aanvullende verzekeringspakket. Bent u niet aanvullend verzekerd, dan bieden wij u een gereduceerd intake tarief aan.