Ron Noordhuis

Naast het behandelen van onze patienten willen wij iedereen met de grootst mogelijke aandacht een stapje verder brengen in zijn/haar herstel of de mogelijkheid bieden de dagelijkse dingen beter te kunnen doen. Vanuit deze gedachte ondersteun ik, als praktijkmanager,  de praktijk ca. 2 dagen per week. Gewoon om de randzaken goed te regelen. Of het nu gaat om de financiële zaken,  de software die goed draait of de uitstraling van de praktijk naar buiten toe;  dit alles moet perfect in orde zijn zodat elke patiënt maximale zorg kan krijgen.

Vanuit mijn kennis en expertise van Zorg&ICT zet ik mij buiten de praktijk in om het delen van medische informatie rondom de patiënt beter te organiseren (denk aan een actueel medicatieoverzicht of veilig mailen). In Nederland valt hierin nog een wereld te winnen. Met veel plezier draag ik daarom regionaal en landelijk bij aan de ketensamenwerking van de zorgprofessionals.

Motto

Ik ga met plezier naar mijn werk omdat ik kan bijdragen aan datgene waar ik voor sta namelijk het bieden van de juiste zorg aan de patiënt op het juiste moment op de juiste plek !