April 2023: Algemeen fysiotherapeut gevraagd voor 32 – 38 uur.
Ben jij een enthousiaste fysiotherapeut en wil je niets liever dan je kwaliteiten inzetten in een dynamische en gezellige praktijk in Apeldoorn? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren.
Onze organisatie
Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk in Apeldoorn waar je 10 gedreven collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Bij ons gaat het om de perfecte combinatie van “state of the art” werken, ruime aandacht voor de behoefte van de cliënt en het inzetten van jouw specifieke ervaring zodat je je eigen professionele stijl kunt ontwikkelen. De sfeer in het team is voor ons belangrijk want een prettige werkplek geeft ruimte voor laagdrempelige samenwerkingen en zorgt voor nog meer werkplezier. Verder zijn we aangesloten bij diverse mono- en multidisciplinaire netwerken waardoor Fysiotherapie Noordhuis bij verwijzers en collega’s bekend staat als innovatief, ondernemend en samenwerkingsgericht.

Functie en competenties

Jouw functie
Jouw taak als algemeen fysiotherapeut is niet alleen om op hoog niveau en met enthousiasme je cliënten te begeleiden maar ook je vak verder te ontwikkelen. Uiteraard zul je ook jezelf verder kunnen ontwikkelen door scholing te kiezen die het beste bij jou past zodat je binnen het team je eigen rol gaat krijgen.
Jouw competenties
Je hebt het bachelor diploma fysiotherapie behaald of studeert momenteel af. Verder ben je precies, gestructureerd en hoef je niet gecontroleerd te worden op de administratieve onderdelen van je werk. Als teamlid ben je prettig in de communicatie, ben je initiatiefrijk  en heb je een positief  kritische houding. Je vindt het leuk om zowel binnen de praktijk als daarbuiten over je vak te praten en bent in staat samenwerkingsafspraken te maken. Je functioneert hierin zelfstandig met een constante ondersteuning vanuit het management. Je wilt minimaal 4 dagen in de week werken en bent bereid minimaal 1 avond te werken.

Leefstijl en preventie

Naast de fysiotherapiepraktijk is ook de leefstijlorganisatie Noordhuis Leefstijl gevestigd op het adres in Apeldoorn. Hier bieden we met BLCN geregistreerde leefstijlcoaches diverse GLI, gecombineerde leefstijlinterventies aan. Hierin zijn we leidend in Apeldoorn. Als fysiotherapeut heb je een pré als je hierin geïnteresseerd bent.
Fysiotherapeuten spelen een rol als beweegdeskundige bij het begeleiden van mensen naar gezond bewegen. Wij zetten onze fysiotherapeuten graag in om onderdeel uit te maken van het multidisciplinaire GLI team en evenementen zoals de Nationale diabeteschallenge. Op preventief vlak zullen fysiotherapie en leefstijl naar de toekomst toe steeds meer samen gaan werken. Jij kunt hier een mooie rol in krijgen.

17/04/2023 |