Algemeen fysiotherapeut in Apeldoorn – 30-35 uur

Algemeen fysiotherapeut Apeldoorn 

8 juni 2021

Ben jij een enthousiaste fysiotherapeut en wil je niets liever dan je kwaliteiten inzetten in een dynamische en gezellige kwaliteitspraktijk in Apeldoorn? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Onze organisatie

Je werkplek wordt Fysiotherapie Noordhuis, een praktijk met twee locaties in Apeldoorn waar je 16 gedreven collega’s zult treffen om samen met jou ons mooie vak vorm te geven. Dit doen we op een manier die bij ons als professionals past en waar de cliënten ons met ruime 9 voor waarderen.

Onze praktijk kent meerdere specialisaties, zoals:

  • Manuele therapie;
  • Kinderfysiotherapie;
  • Oedeemfysiotherapie;
  • Geriatrie fysiotherapie;
  • Arbeidsfysiotherapie.

Bij ons gaat het om de perfecte combinatie van evidence based werken, ruime aandacht voor de behoefte van de cliënt en het inzetten van jouw specifieke ervaring zodat je je eigen professionele stijl kunt ontwikkelen. De sfeer in het team is voor ons belangrijk want een prettige werkplek geeft ruimte voor laagdrempelige samenwerkingen en zorgt voor nog meer werkplezier. Verder zijn we aangesloten bij diverse mono- en multidisciplinaire netwerken waardoor Fysiotherapie Noordhuis bij verwijzers en collega’s bekend staat als innovatief, ondernemend en samenwerkingsgericht.

Jouw functie

Jouw taak als algemeen fysiotherapeut is niet alleen om op hoog niveau en met enthousiasme je cliënten te begeleiden maar ook je vak verder te ontwikkelen. Kijkend naar de samenstelling van ons team hebben we behoefte aan een collega die graag werkt met sport-gerelateerde klachten, algemene orthopedische klachten maar die ook een tandje bij kan en wil zetten bij psychosomatisch getinte klachten.

Jouw competenties

Je hebt het bachelor diploma fysiotherapie behaald of studeert momenteel af. Verder ben je precies, gestructureerd en hoef je niet gecontroleerd te worden op de administratieve onderdelen van je werk. Als teamlid ben je prettig in de communicatie, ben je initiatiefrijk  en heb je een positief  kritische houding. Je vindt het leuk om zowel binnen de praktijk als daarbuiten over je vak te praten en bent in staat samenwerkingsafspraken te maken. Je functioneert hierin zelfstandig met een constante ondersteuning vanuit het management. Je wilt minimaal 4 dagen in de week werken en bent bereid minimaal 1 avond of een dagdeel op zaterdag te werken.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, reageer dan vóór 15 juli 2021 door je CV en motivatiebrief te mailen naar sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl. Voor meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgt netjes bericht van ons over de voortgang.

We kijken uit naar je brief!


08/06/2021 |