Blog
Vacature Fysiotherapeut geriatrie/neurologie 15-20 uur
22/10/2021 | Geschreven door: Site Beheerder

Vacature fysiotherapeut voor doelgroep geriatrie / neurologie15-20 uur in overleg. 

Ben je geïnteresseerd in onze vacature, reageer dan door je CV en motivatie toe te sturen aan sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl. Als je reageert voor 5 november 2021 kunnen we in de week van 8-11-2021 starten met de kennismakingsgesprekken. 

Lees verder
Vacature huishoudelijke dienst – 18-22 uur
16/10/2021 | Geschreven door: Site Beheerder

Vind je het fijn om ervoor te zorgen dat alles er spik en span uitziet? Lijkt het je leuk om te werken in een druk bezochte en gezellige fysiotherapie-praktijk in Apeldoorn?

Stuur je CV en motivatiebrief naar sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl vóór 29-10-2021. De functie komt vrij per 1-12-2021 en we stellen het zeer op prijs als je rond die tijd ook bij ons gestart bent.

Lees verder
Yoga: wat is het en waar is het goed voor?
22/09/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Yoga is populair! Yoga biedt oefeningen en technieken om in balans te komen en zo beter in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk.

Toch weten veel mensen niet wat yoga echt inhoudt en waarvoor het belangrijk is. Onze yoga-docente Chantal Hoffmans beantwoordt jouw vragen over yoga.

Lees verder
Een goede werkplek thuis
23/03/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Door het coronavirus moeten veel mensen thuis werken. Daar zit je dan met je laptop aan de keukentafel. Vaak wordt er hierbij niet gekeken naar de werkplek.

In de praktijk krijgen we nu al signalen van nek-, schouder en rugklachten. Ook thuis is het belangrijk om de werkplek goed in te richten. Maar hoe richt je jouw werkplek thuis zo goed mogelijk in met beperkte mogelijkheden?

Lees verder
Fysiotherapie Noordhuis geeft voorrang aan individuele behandelingen en stopt tijdelijk alle groepslessen.
15/03/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Fysiotherapie Noordhuis stopt

Fysiotherapie Noordhuis doet er alles aan om de zorg te kunnen blijven bieden die mensen hard nodig hebben. Om die reden kiezen we ervoor om alleen mensen individueel te behandelen. Hiermee blijft het aantal mensen wat gelijktijdig in ons pand aanwezig is, beperkt.

Lees verder