Blog
Medical sporttrain(st)er – 10 uur, uit te breiden naar 20-24 uur
07/07/2021 | Geschreven door: Site Beheerder

Vacature medical sporttrain(st)er voor gezellige praktijk met jong team in Apeldoorn.

Ben je geïnteresseerd, reageer dan vóór 17 juli 2021 door je CV en motivatiebrief te mailen naar sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl. Voor meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Lees verder
Algemeen fysiotherapeut in Apeldoorn – 30-35 uur
08/06/2021 | Geschreven door: Site Beheerder

Gevraagd: Enthousiaste algemeen fysiotherapeut voor gezellige praktijk met jong team in Apeldoorn.

Ben je geïnteresseerd, reageer dan vóór 15 juli 2021 door je CV en motivatiebrief te mailen naar sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl. Voor meer informatie: Bekijk onze website www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Lees verder
Yoga: wat is het en waar is het goed voor?
22/09/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Yoga is populair! Yoga biedt oefeningen en technieken om in balans te komen en zo beter in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk.

Toch weten veel mensen niet wat yoga echt inhoudt en waarvoor het belangrijk is. Onze yoga-docente Chantal Hoffmans beantwoordt jouw vragen over yoga.

Lees verder
Een goede werkplek thuis
23/03/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Door het coronavirus moeten veel mensen thuis werken. Daar zit je dan met je laptop aan de keukentafel. Vaak wordt er hierbij niet gekeken naar de werkplek.

In de praktijk krijgen we nu al signalen van nek-, schouder en rugklachten. Ook thuis is het belangrijk om de werkplek goed in te richten. Maar hoe richt je jouw werkplek thuis zo goed mogelijk in met beperkte mogelijkheden?

Lees verder
Fysiotherapie Noordhuis geeft voorrang aan individuele behandelingen en stopt tijdelijk alle groepslessen.
15/03/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Fysiotherapie Noordhuis stopt

Fysiotherapie Noordhuis doet er alles aan om de zorg te kunnen blijven bieden die mensen hard nodig hebben. Om die reden kiezen we ervoor om alleen mensen individueel te behandelen. Hiermee blijft het aantal mensen wat gelijktijdig in ons pand aanwezig is, beperkt.

Lees verder