Blog
Yoga: wat is het en waar is het goed voor?
22/09/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Yoga is populair! Yoga biedt oefeningen en technieken om in balans te komen en zo beter in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk.

Toch weten veel mensen niet wat yoga echt inhoudt en waarvoor het belangrijk is. Onze yoga-docente Chantal Hoffmans beantwoordt jouw vragen over yoga.

Lees verder
Manueel therapeut ca. 32 uur tot full time.
01/09/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Is dit wat voor jou? Manueel therapeut bij Fysiotherapie Noordhuis, misschien wel de leukste praktijk van Apeldoorn!

Vanaf december 2020 gaat een collega met zwangerschapsverlof. Je zult haar vervangen. We merken echter ook dat de vraag naar specialisten op het gebied van nek-, rug- en schouderklachten toeneemt en daarom verwachten we dat je nog wel eens een “blijvertje” zou kunnen worden.

Dus reageer snel en maak nu de overstap naar een steady en vriendelijke praktijk. Stuur je motivatiebrief + CV naar Sarien van Dam op sarien@fysiotherapie-noordhuis.nl vóór 20-09-2020.

We kijken uit naar je brief!

Team Fysiotherapie Noordhuis

Lees verder
Vacature (psychosomatisch werkend) oefentherapeut
11/08/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Binnen onze praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie en leefstijlcoaching hebben we ruimte voor een oefentherapeut. Gezien onze patiëntenpopulatie is een psychosomatisch werkend oefentherapeut de perfecte aanvulling voor ons team.

Ben jij of ken jij een gedreven, empatische en vrolijke oefentherapeut Cesar of Mensendieck, dan nodigen we je van harte uit om je kans bij ons te pakken. Je kunt starten met een zwangerschapswaarneming waarna je helemaal zelf je eigen baan verder kunt vormgeven. Schrijf je brief en kom kennis maken met één van de leukste praktijken in Apeldoorn!

Lees verder
Een goede werkplek thuis
23/03/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Door het coronavirus moeten veel mensen thuis werken. Daar zit je dan met je laptop aan de keukentafel. Vaak wordt er hierbij niet gekeken naar de werkplek.

In de praktijk krijgen we nu al signalen van nek-, schouder en rugklachten. Ook thuis is het belangrijk om de werkplek goed in te richten. Maar hoe richt je jouw werkplek thuis zo goed mogelijk in met beperkte mogelijkheden?

Lees verder
Fysiotherapie Noordhuis geeft voorrang aan individuele behandelingen en stopt tijdelijk alle groepslessen.
15/03/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Fysiotherapie Noordhuis stopt

Fysiotherapie Noordhuis doet er alles aan om de zorg te kunnen blijven bieden die mensen hard nodig hebben. Om die reden kiezen we ervoor om alleen mensen individueel te behandelen. Hiermee blijft het aantal mensen wat gelijktijdig in ons pand aanwezig is, beperkt.

Lees verder