Blog
Een goede werkplek thuis
23/03/2020 | Geschreven door: Wendy Bon
Fysiotherapie Noordhuis geeft voorrang aan individuele behandelingen en stopt tijdelijk alle groepslessen.
15/03/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Fysiotherapie Noordhuis stopt

Fysiotherapie Noordhuis doet er alles aan om de zorg te kunnen blijven bieden die mensen hard nodig hebben. Om die reden kiezen we ervoor om alleen mensen individueel te behandelen. Hiermee blijft het aantal mensen wat gelijktijdig in ons pand aanwezig is, beperkt.

Lees verder
Corona maatregelen in uw fysio-praktijk
12/03/2020 | Geschreven door: Site Beheerder

Fysiotherapie Noordhuis blijft open voor fysiotherapeutische begeleiding op afstand. Telefonische consulten en beeldbellen worden op de normale manier vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

De praktijk hanteert voor alle intakes een e-consult. Bij acute klachten (< 48 uur) die verder functioneren onmogelijk maakt en waarbij hands-on therapie noodzakelijk is, kan de therapeut met inachtneming van de RIVM richtlijnen besluiten in de praktijk af te spreken.

Lees verder
Vacature Medical Personal Trainer
11/02/2020 | Geschreven door: Wendy Bon

In onze praktijk zijn wij op zoek naar extra ondersteuning voor de begeleiding van onze groepen. Je zult samen met je nieuwe collega’s meewerken aan de groei van onze groepen. Op zeer kort termijn is er al ruimte voor je op de maandagochtend en donderdagochtend.

Heb jij als medical personal trainer ervaring in het werken met groepen binnen de fysiotherapie? Of spreekt dit je juist heel erg aan en wil je samenwerken met een groot team van fysiotherapeuten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Vacature Fysiotherapeut met Mastertitel
28/12/2019 | Geschreven door: Site Beheerder

Master in de fysiotherapie gevraagd in Apeldoorn

 

28-12-2019

Heb je een Master titel in de fysiotherapie behaald en wil je je kwaliteiten inzetten in een dynamische en gezellige kwaliteitspraktijk in Apeldoorn, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel.

Richt je sollicitatie  aan angelique@fysiotherapie-noordhuis.nl . Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en je krijgtaltijd bericht van ons over de voortgang.

We kijken uit naar je brief!

Lees verder